eibabo® - VÍTĚZ soutěže European eCommerce Awards 2023

Naše platforma pro elektronický obchod eibabo® byla hodnocena mezinárodní porotou a jsme hrdí na to, že jsme se na slavnostním ceremoniálu v Londýně dne 20. 9. 2023 stali VÍTĚZEM soutěže European eCommerce Awards 2023 ve dvou kategoriích. Na úspěchu eibabo® jste se významnou měrou podíleli zejména vy jako uživatelé svými nákupy, nápady a recenzemi, za což bychom vám chtěli upřímně poděkovat.

European eCommerce Awards ve Spojeném království (UK) jsou akreditována prostřednictvím Awards Trust Mark – The Independent Awards Standards Council – Trust Mark Scheme.

V rámci soutěže European eCommerce Awards jsou hodnoceny a oceňovány výjimečné webové stránky a platformy e-commerce, ale také software, kampaně, agentury a týmy v oblasti online obchodování. Zúčastněné kandidáty hodnotili uznávaní odborníci z oboru v rámci náročného dvoustupňového procesu hodnocení. Porotci přitom analyzují a hodnotí design, technologii a UX webových stránek napříč různými vertikálními obory, které vedly k uzavření koupě a zvýšení návratnosti investic (ROI). Ocenění jsou posuzována podle kritérií, která zohledňují původní cíle, efektivní realizaci i hmatatelné a ověřitelné výsledky.

S potěšením vám oznamujeme, že naše e-commerce platforma eibabo® se stala VÍTĚZEM letošního ročníku European eCommerce Awards 2023 v následujících dvou kategoriích:

eibabo® - EVROPSKÁ WEBOVÁ STRÁNKA ROKU E-COMMERCE B2C

Toto ocenění je uznáním a odměnou za výjimečné webové stránky e-commerce pro přímý prodej spotřebitelům (B2C). Porotci zohledňují webovou stránku e-commerce, která nejen posiluje spojení se zákazníky, ale také zvyšuje ochotu ke koupi a nabízí uživatelům vynikající zážitek z nakupování.

eibabo® - EVROPSKÁ MEZINÁRODNÍ/EXPORTNÍ WEBOVÁ STRÁNKA ROKU

V této kategorii jsou oceňovány webové stránky a platformy e-commerce, které zohledňují a uplatňují pravidla a předpisy, které platí pro online obchodování mimo EU. Porota přitom zohledňuje webové stránky, které dokonale splňují požadavky na mezinárodní obchod a dopravu.