Zprávy

To je strana s naším eibabo® zprávou pro vás, číst nejnovější zprávy z našeho eibabo® redakční zde.



 
To je strana s naším eibabo® zprávou pro vás, číst nejnovější zprávy z našeho eibabo® redakční zde. Dozvědět se více »
Zavřít okno
eibabo® Zprávy

To je strana s naším eibabo® zprávou pro vás, číst nejnovější zprávy z našeho eibabo® redakční zde.

eibabo® -V příštích několika týdnech budou vedle jubilejních cen na celý sortiment připraveny také speciální akční balíčky značkových výrobců, speciální nabídky KNX...
V současnosti je vzhledem k nadále stoupajícím cenám potřeba počítat také s nedostatkem dodávek. Momentálně se velký počet výrobců začíná potýkat s nedostatkem surovin pro PVC elektrorozvody, kanály a také programy spínačů/zásuvek. Všechny důležité suroviny jsou nyní drahé a u výrobců budou brzy vyčerpány dostupné zásoby. Ceny mědi, niklu, cínu, stříbra, hliníku a oceli, ale také ropy/zemního plynu jako základu výroby PVC, významného materiálu elektrotechnického průmyslu, momentálně rostou do astronomických výšek.
Využijte ještě tuto výhodnou možnost a nakupte nákladnější zboží!
Vezměte prosím na vědomí, že od 7. prosince nemůžeme pro objednané zboží nebo zvláštní zboží k zakoupení (žluté nákladní vozidlo u výrobku) zaručit dodací lhůtu ještě v roce 2020. Dostupnost výrobků na skladě a pořizovaných výrobků na konci roku drasticky klesla. Zohledněte event. následující pokyny, pokud naléhavě potřebujete zboží.
Ceny jsou tak nízké, jak tomu již dlouho nebylo. Provedli jsme pro vás výrazné snížení cen, které v souvislosti se snížením DPH v Německu k 1. červenci 2020 nabízí značný potenciál úspor, který jste dosud nezažili.
Technologie se rychle vyvíjejí. Jak ale bude možná zakrátko vypadat nakupování ve vašem obývacím pokoji?

eibabo® Shopping 4.0

Technologie se rychle vyvíjejí. Jak ale bude možná zakrátko vypadat nakupování ve vašem obývacím pokoji? V posledních letech jsme získali mnoho zkušeností, zejména prostřednictvím našich vlastních 3D aplikací a vývojových oddělení. Na začátek července 2020 jsme si pro vás připravili zajímavé prezentace na toto téma.
Do obchodu jsme přidali a katalogizovali 20.000 nových položek. Zvláště mnoho značkových výrobků od špičkových výrobců.
eibabo® svým zákazníkům nabízí různé značkové elektroinstalační výrobky a SmartHome s více než 350 000 výrobky a dodávkou do více než 180 zemí.
Do obchodu jsme přidali a katalogizovali 50.000 nových položek. Zvláště mnoho značkových výrobků od špičkových výrobců.
2. Směrnice o platebních službách Evropské unie (PSD2), která chce evropský platební styk učinit bezpečnější, komfortnější a inovativnější, je k dispozici od 13. 1. 2018. V tom obsažené silné ověření klienta (SCA) bude závazné od 14. září 2019.
Využijte rozmanitých cenových výhod všech výrobků v internetovém obchodě eibabo®. Proto se maximálně vyplatí zejména nákupy generující vysoký obrat.
Tags: news, eibabo, eibmarkt
2 z 2